Роял Сити съчетава

 • Модерна архитектура и стил
 • Висококачествено строителство
 • Разнообразие от апартаменти
 • Модерна инфраструктура и комуникации
 • Обширни зелени площи
 • Комуникативна локация

Удобства на комплекса

 • Подземен и наземен паркинг
 • Поддръжка на общите части и зелени площи
 • 24-часова охрана
 • Детска градина и открита детска площадка
 • Заведения за хранене и коктейл бар
 • Търговски обекти, офиси и банки

За комплекса

Жилищен парк Роял Сити е разположен в град Пловдив - в квартал Кършияка. Районът се характеризира с тиха и спокойна среда за живеене и отлична инфраструктура. 
В Роял Сити са разположени 5 жилищни секции с просторни и комфортни студиа, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти за отдаване под наем. Сградите са с височина между седем и единадесет етажа и откриват завладяваща гледка към централната част на града и близките планини. В центъра на комплекса е разположена просторна градина, подходяща за разходки и отдих.
Сградите в комплекса са с модерна архитектура, с вложени висококачествени материали и технологии за топлоизолация и минерална мазилка по система на WEBER Франция. Специално внимание е обърнато и на фасадите, които са завършени с керамична вентилируема система на ARGETON Германия, a асансьорите са с марка ORONA. Разположението на сградите и апартaментите в комплекса, създава максимален комфорт на бъдещите им обитатели. Роял Сити предлага целогодишна поддръжка на общите части и зелени площи, 24-часова охрана, детска градина, занималня и открита детска площадка, подземен паркинг с повече от 170 паркоместа с контролиран достъп и наземен паркинг.
Жилищният парк съчетава многообразие от услуги и удобства между които: заведения за хранене, коктейл бар, търговски обекти, офиси и банки.

 

 

Локация

Престижният комплекс Роял Сити е разположен на бул. Дунав 5, квартал Кършияка в град Пловдив. Намира се на 2 километра от центъра на града и на 200 метра от магазин Lidl. В близост са разположени Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ и Основно училище „Райна Княгиня“, магазини и аптеки. Комплексът е лесно достъпен чрез обществен транспорт – автобусни линии 19,21,99, които спират точно пред него и го свързват с останалите квартали и ключови точки на града.  
Ако искате да усетите атмосфера, пропита с изкуство и история, и да заживеете в най-древния град в Европа, ние предлагаме на Вашето внимание възможност за наемане на жилище в комплекс Роял Сити.
Град Пловдив е дестинацията с древна култура и богата история, красива природа и мек климат. Разположен e на двата бряга на река Марица.
Почива в сенките на седем тепета, поради което често е наричан „Градът под тепетата“. Запазени са Античният театър, Римският одеон, Агората (римският форум), Римският стадион, късноантична сграда „Ейрене“, Малката базилика и други.
Пловдив е българският град, избран за Европейска столица на културата за 2019 година.

Апартаменти

Моля изберете, с мишката, желаните от вас секция и етаж:

Новини

Контакти

За инвеститора

Галакси Инвестмънт Груп е основана през 1999 година. Компанията инвестира, развива и управлява портфолио от успешни проекти в различни направления на недвижимата собственост – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, офисни сгради, търговски и индустриални площи.
Галакси Инвестмънт Груп инвестира, изгражда и управлява модерни жилищни комплекси, разположени на атрактивни локации, както в градска среда, така и по българското Черноморие. Те предоставят оптимален комфорт и високо качество на живот на своите обитатели. Съчетанието на съвременната архитектура и дизайн, качествено строителство, просторни жилищни площи и модерната инфраструктура ги превръщат в предпочитано и привлекателно място за живеене. Комплексите разполагат с просторни зелени площи и паркоместа, а за удобството на обитателите се предлага професионално управление на собствеността.

Стъпвайки върху богатия си опит в придобиване, планиране, изграждане, управление продажба и отдаване под наем на активи, Галакси Инвестмънт Груп е изградила репутация на доверен партньор, който следва високи стандарти и създава отношения, които се оценяват високо във времето.

 

 

AДРЕС:


Пловдив 4003, бул. Дунав 5

Т +359 32 924 747
М +359 897 555 555
F +359 32 924 748
E office@galaxy-bg.com

Пишете ни
captcha