Апартаменти под наем

Студиа

Студиата в Роял Сити са с площ 43 кв. м. Стените и таваните са боядисани с латекс и декоративен тапет. Подовата настилка на част от апартамента e ламиниран паркет, а пред кухненското обзавеждане е гранитогрес. Банята е луксозно завършена с бойлер, шкаф с огледало, осветление и душкабина с витрина. Студиото разполага с кухненско обзавеждане оборудвано с аспиратор, котлон, фурна и хладилник. За пълното удобство на наемателите студиата са обзаведени със спалня, ниска мебел, телевизор и климатик.

Двустайни апартаменти

Двустайните апартаменти в Роял Сити са с площ от 75 до 84 кв. м. Стените и таваните са боядисани с латекс и декоративни стенни елементи. Подовата настилка е от ламиниран паркет и гранитогрес. Банята е луксозно завършена с бойлер, шкаф с огледало, осветление и душкабина с витрина. Кухнята е напълно оборудвана с аспиратор, котлон, фурна, хладилник и пералня. Във всекидневната има отделени два къта – ниска мебел и висока маса за хранене. Спалнята е напълно обзаведена. Апартаментът е оборудван с климатици.

Тристайни апартаменти

Тристайните апартаменти са с площ 120 кв. м. Стените и таваните са боядисани с латекс. Подовата настилка е от ламиниран паркет и гранитогрес. Жилищата разполагат с две луксозно завършени бани с бойлер, шкаф с огледало, осветление и душкабина с витрина. Кухнята е напълно оборудвана с аспиратор, котлон, фурна, хладилник, пералня. Във всекидневната има отделени два къта – ниска мебел и висока маса за хранене. Двете спални в апартамента са напълно обзаведени, а едната от тях разполага и със самостоятелно помещение за гардероб. Апартаментът е оборудван с климатици.

Многостайни апартаменти

Многостайните апартаменти са с площ 144 кв. м. Стените и таваните са боядисани с латекс в светли цветове и тапет. Декоративните елементи по стените допълват цялостната визия на стаите. Подовата настилка е от ламиниран паркет и гранитогрес. Жилищата разполагат с три луксозно завършени бани с бойлер, шкаф с огледало, осветление и душкабина с витрина. Кухнята е напълно оборудвана с аспиратор, котлон, фурна, хладилник, пералня. Във всекидневната има отделени два къта – ниска мебел и висока маса за хранене. Трите спални в апартамента са напълно обзаведени, а едната от тях разполага със самостоятелна баня. Апартаментът е оборудван с климатици.

Секция Етаж Вид Изложение Площ
Секция Д 6 Четиристаен Юг-изток-север 145.10 m2

Пишете ни
captcha