Престижният комплекс Роял Сити е разположен на бул. Дунав 5, квартал Кършияка в град Пловдив. Намира се на 2 километра от центъра на града и на 200 метра от магазин Lidl. В близост са разположени Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ и Основно училище „Райна Княгиня“, магазини и аптеки. Комплексът е лесно достъпен чрез обществен транспорт – автобусни линии 19,21,99, които спират точно пред него и го свързват с останалите квартали и ключови точки на града.

Вътрешната инфраструктура го прави изолиран от големи булеварди и спомага за комфорта и спокойствието на живущите. В Роял Сити са разположени 5 жилищни секции а в централната част на комплекса е разположена обширна градина.
Роял Сити предлага под наем напълно обзаведени студиа, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти. Концепцията за интериорния дизайн залага на комфорт, модерна и изчистена визия. Архитектурните дадености на жилищата позволяват максимално усвояване на пространството и оформяне на уютни кътове, където всеки детайл оптимално се вписва в интериорното решение.

Апартаменти под наем

Студиа

Студиата в Роял Сити са с площ 43 кв. м. Стените и таваните са боядисани с латекс и декоративен тапет. Подовата настилка на част от апартамента e ламиниран паркет, а пред кухненското обзавеждане е гранитогрес. Банята е луксозно завършена с бойлер, шкаф с огледало, осветление и душкабина с витрина. Студиото разполага с кухненско обзавеждане оборудвано с аспиратор, котлон, фурна и хладилник. За пълното удобство на наемателите студиата са обзаведени със спалня, ниска мебел, телевизор и климатик.

Двустайни апартаменти

Двустайните апартаменти в Роял Сити са с площ от 75 до 84 кв. м. Стените и таваните са боядисани с латекс и декоративни стенни елементи. Подовата настилка е от ламиниран паркет и гранитогрес. Банята е луксозно завършена с бойлер, шкаф с огледало, осветление и душкабина с витрина. Кухнята е напълно оборудвана с аспиратор, котлон, фурна, хладилник и пералня. Във всекидневната има отделени два къта – ниска мебел и висока маса за хранене. Спалнята е напълно обзаведена. Апартаментът е оборудван с климатици.

Тристайни апартаменти

Тристайните апартаменти са с площ 120 кв. м. Стените и таваните са боядисани с латекс. Подовата настилка е от ламиниран паркет и гранитогрес. Жилищата разполагат с две луксозно завършени бани с бойлер, шкаф с огледало, осветление и душкабина с витрина. Кухнята е напълно оборудвана с аспиратор, котлон, фурна, хладилник, пералня. Във всекидневната има отделени два къта – ниска мебел и висока маса за хранене. Двете спални в апартамента са напълно обзаведени, а едната от тях разполага и със самостоятелно помещение за гардероб. Апартаментът е оборудван с климатици.

Многостайни апартаменти

Многостайните апартаменти са с площ 144 кв. м. Стените и таваните са боядисани с латекс в светли цветове и тапет. Декоративните елементи по стените допълват цялостната визия на стаите. Подовата настилка е от ламиниран паркет и гранитогрес. Жилищата разполагат с три луксозно завършени бани с бойлер, шкаф с огледало, осветление и душкабина с витрина. Кухнята е напълно оборудвана с аспиратор, котлон, фурна, хладилник, пералня. Във всекидневната има отделени два къта – ниска мебел и висока маса за хранене. Трите спални в апартамента са напълно обзаведени, а едната от тях разполага със самостоятелна баня. Апартаментът е оборудван с климатици.

Секция Етаж Вид Изложение Площ
Секция Д 5 Четиристаен Юг-изток-север 144.48 m2
Секция Д 4 Четиристаен Юг-изток-север 144.48 m2
Секция Д 3 Четиристаен Юг-изток-север 144.48 m2

Пишете ни
captcha