За комплекса

Жилищен парк Роял Сити е един от най-утвърдените във времето комплекси от смесен тип в град Пловдив със своята комфортна и защитена среда на живот. В него в пълен унисон са съчетани жилищна, търговска и офисна част. Royal City не е просто дом, а място създадено за уюта на своите обитатели и гости. Място, в което са налични всички удобства – подземен и наземен паркинг, градина, 24-часа видеонаблюдение и охрана, магазини, ресторанти, коктейл бар, детски център и занималня, целогодишна поддръжка.В комплекса са разположени пет жилищни секции с просторни и комфортни студиа, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти. Сградите са с модерна архитектура и височина между седем и единадесет етажа и откриват завладяваща гледка към централната част на града и близките планини. В центъра на комплекса е разположена просторна градина, подходяща за разходки и отдих. На партерно ниво на жилищната част са обособени офисни пространства с изглед към градината, а пет двуетажни търговско-административни тела са разположени с лице към булеварда. В тях могат да бъдат наети площи до 776 кв.м на един етаж както за търговски помещения, така и за офиси. Сградите са с висококачествена дограма, двоен под и окачен таван, противопожарна инсталация, индивидуално отчитане на изразходваната електроенергия и вода, водна връзка, окачени фасади с големи витрини и възможност за поставяне на рекламна табела. Оборудвани са с централна климатизация и вентилация, кабелен и безжичен интернет. Престижният комплекс Royal City е разположен на бул. Дунав 5, квартал Кършияка в град Пловдив, дестинацията с древна култура и богата история, красива природа и мек климат. Комплексът е на комуникативна локация само на 2 километра от центъра на града. В близост са разположени Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ и Основно училище „Райна Княгиня“, магазини, ресторанти и аптеки. Комплексът е лесно достъпен чрез обществен транспорт – автобусни линии 12,21,99, които спират точно пред него и го свързват с останалите квартали и ключови точки на града.

Апартаментите за продажба в жилищния парк са създадени с идеята да се превърнат във Ваше любимо място, където да се чувствате комфортно, сигурно и щастливо. Те са проектирани за модерен живот с изчистени пространства, които създават елегантни оформления, за да придадат на всеки дом характер и уникално усещане. Предлагат се напълно обзаведени и оборудвани, което е изключително удобно, както за собствено ползване, така и за покупка с цел инвестиция с гарантиран договор с наемател. Зелената среда в комплекса и наличните удобства ще допълнят усещането за несравним комфорт и уреден живот.

  

Проектирани с естетика и стил, апартаментите за отдаване под наем са напълно обзаведени и оборудвани с електроуреди. Обзавеждането е вдъхновено от модерния градски живот, като са постигнати максимални простор и светлина във всички стаи. Приятната обстановка в апартамента, в комбинация с удобствата на жилищния комплекс, гарантират, че Вашият нов дом наистина ще Ви заплени.

Един от най-престижните бизнес центровe в града се намира в Royal City. Офисите и търговските помещения, които се отдават под наем са разположени в ниските търговско- административни сгради и на партерно ниво на жилищните сгради в комплекса. Те са със светла височина 2,80м и дават възможност за обособяване на помещения с различни функции. Разполагат с окачена фасада, двоен под и окачен таван, VRV климатизация, вентилация, противопожарна инсталация, кабелен интернет и индивидуално отчитане на изразходваните консумативи. Предоставя се възможност за инсталиране на рекламна табела.

 

 

Контакти

За инвеститора

Галакси Инвестмънт Груп е основана през 1999 година. Компанията инвестира, развива и управлява портфолио от успешни проекти в различни направления на недвижимата собственост – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, офисни сгради, търговски и индустриални площи.
Галакси Инвестмънт Груп инвестира, изгражда и управлява модерни жилищни комплекси, разположени на атрактивни локации, както в градска среда, така и по българското Черноморие. Те предоставят оптимален комфорт и високо качество на живот на своите обитатели. Съчетанието на съвременната архитектура и дизайн, качествено строителство, просторни жилищни площи и модерната инфраструктура ги превръщат в предпочитано и привлекателно място за живеене. Комплексите разполагат с просторни зелени площи и паркоместа, а за удобството на обитателите се предлага професионално управление на собствеността.

Стъпвайки върху богатия си опит в придобиване, планиране, изграждане, управление продажба и отдаване под наем на активи, Галакси Инвестмънт Груп е изградила репутация на доверен партньор, който следва високи стандарти и създава отношения, които се оценяват високо във времето.

 

 

AДРЕС:


Пловдив 4003, бул. Дунав 5

Т +359 32 924 747
М +359 897 555 555
F +359 32 924 748
E gmarvakova@galaxy-bg.com

Пишете ни
captcha