Роял Сити съчетава

 • Модерна архитектура и стил
 • Висококачествено строителство
 • Апартаменти, търговски площи и офиси
 • Модерна инфраструктура и комуникации
 • Обширни зелени площи
 • Комуникативна локация

Удобства на комплекса

 • Подземен и наземен паркинг
 • Поддръжка на общите части и зелени площи
 • 24-часова охрана
 • Детска градина и открита детска площадка
 • Заведения за хранене и коктейл бар
 • Търговски обекти, офиси и банка

За комплекса

Жилищен парк Роял Сити е един от най-утвърдените във времето комплекси от смесен тип в град Пловдив със своята комфортна и защитена среда на живот. В него в пълен унисон са съчетани жилищнa, търговска и офисна част. Royal City не е просто дом, а място създадено за уюта на своите обитатели и гости. Място, в което са налични всички удобства за един мечтан начин на живот - магазини, банка, ресторанти, коктейл бар, детски център и занималня.

В комплекса са разположени пет жилищни секции с просторни и комфортни студиа, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти за отдаване под наем. Сградите са с модерна архитектураи височина между седем и единадесет етажа и откриват завладяваща гледка към централната част на града и близките планини. В центъра на комплекса е разположена просторна градина, подходяща за разходки и отдих.

На партерно ниво на жилищната част са обособени офисни пространства с изглед към градината, а пет двуетажни търговско-административни тела са разположени с лице към булеварда. В тях могат да бъдат наети площи до 776 кв.м на един етаж както за търговски помещения, така и за офиси. Сградите са с висококачествена дограма, двоен под и окачен таван, противопожарна инсталация, индивидуално отчитане на изразходваната електроенергия и вода, водна връзка, окачени фасади с големи витрини и възможност за поставяне на рекламна табела. Оборудвани са с централна климатизация и вентилация, кабелен и безжичен интернет.

Роял Сити предлага целогодишна поддръжка на общите части и зелени площи, 24-часова охрана, детска градина, занималня и открита детска площадка, подземен паркинг с повече от 170 паркоместа с контролиран достъп и наземенпаркинг. 

Локация

Престижният комплекс Роял Сити е разположен на бул. Дунав 5, квартал Кършияка в град Пловдив. Намира се на 2 километра от центъра на града и на 200 метра от магазин Lidl. В близост са разположени Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ и Основно училище „Райна Княгиня“, магазини и аптеки. Комплексът е лесно достъпен чрез обществен транспорт – автобусни линии 19,21,99, които спират точно пред него и го свързват с останалите квартали и ключови точки на града.  
Ако искате да усетите атмосфера, пропита с изкуство и история, и да заживеете в най-древния град в Европа, ние предлагаме на Вашето внимание възможност за наемане на жилище в комплекс Роял Сити.
Град Пловдив е дестинацията с древна култура и богата история, красива природа и мек климат. Разположен e на двата бряга на река Марица.
Почива в сенките на седем тепета, поради което често е наричан „Градът под тепетата“. Запазени са Античният театър, Римският одеон, Агората (римският форум), Римският стадион, късноантична сграда „Ейрене“, Малката базилика и други.
Пловдив е българският град, избран за Европейска столица на културата за 2019 година.

Новини

Контакти

За инвеститора

Галакси Инвестмънт Груп е основана през 1999 година. Компанията инвестира, развива и управлява портфолио от успешни проекти в различни направления на недвижимата собственост – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, офисни сгради, търговски и индустриални площи.
Галакси Инвестмънт Груп инвестира, изгражда и управлява модерни жилищни комплекси, разположени на атрактивни локации, както в градска среда, така и по българското Черноморие. Те предоставят оптимален комфорт и високо качество на живот на своите обитатели. Съчетанието на съвременната архитектура и дизайн, качествено строителство, просторни жилищни площи и модерната инфраструктура ги превръщат в предпочитано и привлекателно място за живеене. Комплексите разполагат с просторни зелени площи и паркоместа, а за удобството на обитателите се предлага професионално управление на собствеността.

Стъпвайки върху богатия си опит в придобиване, планиране, изграждане, управление продажба и отдаване под наем на активи, Галакси Инвестмънт Груп е изградила репутация на доверен партньор, който следва високи стандарти и създава отношения, които се оценяват високо във времето.

 

 

AДРЕС:


Пловдив 4003, бул. Дунав 5

Т +359 32 924 747
М +359 897 555 555
F +359 32 924 748
E office@galaxy-bg.com

Пишете ни
captcha